Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό Fan Art ή στο Fan Art Alley συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε εδώ.

Πληροφορίες

To Digital Expo θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Fans του Gaming, Anime αλλά και Comic, να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό Fan Art.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής ακόμα και μετά την έναρξη του διαγωνισμού, αλλά με την λήξη του θα πρέπει να έχετε παραδώσει το έργο σας.

  • Ημέρα διεξαγωγής: Σάββατο 30/9
  • Έναρξη εγγραφών: 14:00
  • Λήξη Εγγραφών: 16:30
  • Έναρξη διαγωνισμού: 17:00
  • Λήξη διαγωνισμού: 20:00

Πληροφορίες

Το Digital Expo λαμβάνοντας υπόψη του την μεγάλη απήχηση που είχαν οι διαγωνισμοί Fan Art στο παρελθόν, φέτος δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της ζωγραφικής και των Fan Art να εκθέσουν τις δημιουργίες τους προσφέροντας τους stands. Ο κάθε Artist μπορεί να στολίσει το stand του, με δικές του δημιουργίες.

FAQ

Πώς μπορώ να κλείσω stand ως Artist;
Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Αν η αίτηση σου γίνει αποδεκτή θα ενημερωθείς μέσω e-mail.

Πως είναι το stand;
Το stand θα είναι ένα τραπέζι των διαστάσεων που θα επιλέξεις το οποίο θα σας το παρέχουμε εμείς. Σε αυτό θα υπάρχουν 2 καρέκλες. Το κάθε stand είναι καθαρά προσωπικό και μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως θέλετε εσείς.

Θα μπορώ να βάλω κάποιο banner μου ή να κολλήσω κάτι στον τοίχο από πίσω μου;
Μπορείτε να φέρετε ελεύθερο κάποιο δικό σας banner. Στον τοίχο πίσω σας θα μπορείτε να κολλήσετε prints σας μόνο με BlueStick! H χρήση ζιλοτέιπ, πινέζας ή καρφιού απαγορεύονται.

Η προστασία και φύλαξη των αντικειμένων σας, τις ώρες λειτουργίας του Digital Expo είναι καθαρά δική σας ευθύνη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.